Met trots introduceren wij met onze premium, genummerde, limited edition:

2020 “Appels met Peren” Eau de Vie van landgoed Heerlijkheid Jaarsveld!

Verkregen uit de biologische, zongerijpte oogst appels en peren, met de hand geplukt in onze historische boomgaarden en wild vergist op het landgoed, ambachtelijk gedistilleerd in een koperen ketel. 

 Proef de warme zonnestralen, een geur van delicate bloesemblaadjes, een vleug gouden bloemenhoning met de verkwikkende frisheid van groene appels.

Geniet met al je zintuigen, maar wél met mate (40% Alc. – 100% organic)

Huis te Jaarsveld Landgoedsap komt in twee varianten: Appel-Peer en Appel. Beschikbaar in de slanke en representatieve 0,75L glazen fles, ideaal voor een geschenk voor uw relaties of als uitblinker op het schap in uw winkel. Verpakt in dozen van 8 flessen op Euro pallets. Landgoedsap heeft een houdbaarheid van 2 jaar, dus met THT 01-10-2022. Het wapen van Huis te Jaarsveld is beschermd en geregistreerd als Benelux beeldmerk o.a. voor vruchtensappen.

Ingrediënten
Appels en peren van de boomgaarden van het landgoed Huis te Jaarsveld, geteeld met de strenge Green Global GAP-certificering.

Voeding
Energie 175/42 KJ/Kcal, Vetten 0 gr – waarvan verzadigde vetzuren 0 gr, Koolhydraten 10,0gr – waarvan suikers 9,2 gr, Eiwitten 0,2 gr, Zout 0 gr.

Allergenen
Er zijn geen allergenen aanwezig in de Appel-Peren en Appel Landgoedsap.